Ke každému sešitu, zápisníku nebo diáři nyní tužka jako dárek. Jen do neděle 22. 9.

Inkousty s duší a tradicí

De Atramentis je renomovaná značka známá svými ručně vyráběnými inkousty pro plnicí pera. Společnost sídlí v Německu a vede ji Dr. Franz-Josef Jansen. Nabízí širokou škálu inkoustů, včetně inkoustů na dokumenty, parfémovaných inkoustů a speciálních inkoustů, jako jsou perleťové inkousty a zvýrazňovací inkousty.

Ruční práce a německá kvalita

De Atramentis, to není jen název značky, ale spíše slib kvality a elegance. Tato německá společnost se specializuje na výrobu prémiových inkoustů pro plnicí pera, které si získaly srdce náročných uživatelů po celém světě. Každá láhev inkoustu De Atramentis je ručně vyráběna v Německu a nese s sebou tradici a řemeslné mistrovství. To se odráží v bohaté paletu barev, od klasických odstínů až po výrazné a neobvyklé tóny, jako jsou perleťové nebo vonné inkousty.

Výjimečné inkousty

Co dělá inkousty De Atramentis tak výjimečnými? Je to kombinace několika faktorů. Inkousty tečou hladce, nezanechávají na peru usazeniny a jsou odolné vůči vyblednutí. Zároveň jsou formulovány tak, aby byly šetrné k perům a prodlužovaly jejich životnost. Sortiment produktů De Atramentis je široký a uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Kromě standardních inkoustů nabízí společnost také perleťové inkousty s jemnými třpytivými částicemi, vonné inkousty s příjemnými vůněmi, nebo archivační inkousty vhodné pro důležité dokumenty.

Vybere si každý!

Pro koho jsou inkousty De Atramentis určeny? Pro všechny, kteří si cení kvality a chtějí zažít radost z psaní s prémiovým inkoustem. Ať už jste sběratel, kaligraf nebo prostě jen milovník krásného psaní, inkousty De Atramentis vám poskytnou nezapomenutelný zážitek.

Pokud hledáte inkoust, který dodá vašemu psaní nový rozměr a podtrhne vaši osobnost, rozhodně stojí za to vyzkoušet De Atramentis.

 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz