Inkousty Kakimori – Japonská poezie v lahvičce

Japonská značka Kakimori přináší na trh jedinečné inkousty pro plnicí pera, které jsou inspirované japonskou slovní hříčkou a obrazností.

kakimori_inkousty_kašmidaš

Design

Design lahviček je stejně působivý jako samotné inkousty. Jejich tvar připomíná ztuhlou kapku roztaveného skla, která v dokonalé harmonii splývá s inkoustem uvnitř. Stabilní základna zajišťuje, že lahvička pevně stojí na svém místě.

kakimori_inkoust_modra_kašmidaš

Široké hrdlo o průměru 20 mm s úhlem 8 stupňů umožňuje snadné nabírání inkoustu bez rizika poškození pera.

kakimori_inkousty_hrdlo_kašmidaš

Mělká hloubka lahvičky usnadňuje plnění konvertorů a pomáhá udržovat pero čisté. Praktická velikost 35 ml se pohodlně drží v ruce a inkoust vydrží na několik let každodenního používání.

kakimori_inkousty_ruka_kašmidaš

Detaily

Inkousty Kakimori jsou výsledkem spolupráce s japonskými odborníky na barvy Turner Colour Works. Jsou vyrobeny z pigmentů a lze je mezi sebou míchat. Jejich složení minimalizuje riziko ucpávání pera.

Inkousty jsou světlostálé a voděodolné, takže vaše zápisky zůstanou čitelné i po letech. V případě zaschnutí inkoustu na peru lze použít speciální čisticí roztok.

Názvy

Pojmenování kakimori inkoustů vychází ze slovních hříček, které evokují jednotlivé barvené odstíny. Například červený inkoust 01 po odkazuje na barvu ukrytou v našich srdcích. "Po" je způsob, jakým se červenáme, když se zamilujeme; teplo tváře obdivované z dálky.

Kakimori inkousty jsou nejen krásné, ale také praktické a šetrné k vašemu plnicímu peru. Objevte i další produkty této japonské značky na tomto odkazu.

 

#kakimori #papirnenimrtvy

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz